SSL certifikat. (Secure Sockets Layer)

Et SSL certifikat er en sikker måde at sende data mellem en hjemmeside og serveren og det er efterhånden blevet en webstandard at hjemmesider skal være SSL sikret.

Der findes forskellige SSL certifikater som beskytter alt efter hvilket behov man har.

Domain SSL:

Dette giver en god og grundlæggende SSL-beskyttelse og vil dække langt de flestes behov for beskyttelse.

Organization validated SSL:

Her foretages en validering, både af din hjemmeside, samt dig som virksomhed.

For brugeren ser certifikatet ud som ved domain SSL, den eneste forskel er, at man i certifikatet kan se, at det er valideret op mod dig som virksomhed, hvilket giver nogle kunder en ekstra sikkerhed, da de ved, at det er et certifikat til virksomheden som de handler med på siden.

Extended validation SSL:

Valideringen er lige som med organization validated, dog er der flere ting der skal undersøges. Med extended validation får man udover den grønne hængelås også sit navn i adressebaren.

Wildcard SSL:

Et wildcard SSL certifikat er et certifikat der kan sikre subdomæner. Normale SSL certifikater gælder kun til hoveddomænet, mens wildcards også gælder for subdomæner.

BornHosting er behjælpelig med alle  4 forme for SSL certifikater, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for det videre forløb.